Workshops/ retreat

Yogaretreat 'Vier het leven'onder de Spaanse zon van 28 mei t/m 1 juni en 3 t/m 7 juni 2023. (3 t/m 7 juni is nu vol)

Al 3 keer eerder organiseerde Mandy een yogaretreat op een bijzondere plek aan de Spaanse kust bij Gerona. Een retreat om tot rust te komen, je te laten inspireren door yoga, je te laten verwennen door heerlijk biologisch, vegetarisch eten. Voeding voor je lichaam, voeding voor je geest, voeding voor jeZelf. Voor wat voorpret kijk je alvast op www.123ole.nl. .

retreat123ole

Programma

Het thema van de yogaretreat is 'Vier het leven'. Er zijn dagelijks twee yogamomenten. Iedere ochtend begint met een uitgebreide yogales op het yogaplatform in de tuin, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet.De middag is wisselend. Een middagje op het strand of vrije tijd om te ontspannen, zwemmen, wandelen of je laten masseren. Voor het diner is er nog een ontspannende yogales. De retreat is bedoeld voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. De lessen worden op een dusdanige manier gegeven dat je je zowel kunt verdiepen als kennis kunt maken met yoga. En… niets moet, alles mag.

zwembadeettafel

Verblijf en kosten

Je verblijft in gedeelde 2- of 3 persoonskamers, een 1 persoons pipowagen of 1 persoons retro caravan. De kosten voor deze retreat bedragen 675 euro. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, drie biologisch, vegetarische maaltijden per dag, drankjes bij de maaltijden, 7 yogasessies, een middagje strand. En een kick-off yogales/ yogawandeling onder de Loenense zon om alvast kennis te maken met je reisgenoten en eventueel met elkaar te carpoolen of een auto te huren in Spanje.Dit bedrag is exclusief vervoerskosten naar en in Spanje. Vraag de digitale brochure met het volledige programma aan of meld je aan via mandyoga.loenen@gmail.com

pipowagenkamerNieuw: Yoga wandelingen op zondag 13 maart en zondag 3 april 2022

Yoga wandelingen

Nieuw: One day Yoga retreat op zondag 27 maart en zondag 15 mei 2022

Samen met collega Iris van Vemden organiseer ik een mooie dag op een prachtige locatie in landgoed Het Esse in Lieren www.hetesse.nl. Een dag met yoga, ontspannen, verstillen, opladen en verbinden met de natuur en jeZelf. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur me een bericht.

Programma

09.30-10.00 uur Ontvangst
10.00-11.30 uur Yogales
12.00-13.00 uur Lunch
13.00-14.30 uur Natuurbeleving/yoga wandeling rond het meer
14.30-16.30 uur Sauna, zwemmen, ontspannen in indoor Wellness.
16.30-17.00 uur Afsluiting met Yoga/meditatie/ritueel

Yoga retreat maart

Het Esse2Meer Esse2

Yoga verdiepingsles plus privesessie *datum volgt*

Iedereen heeft wel eens 'last van het leven'. Of er gebeuren persoonlijke omstandigheden die je raken of situaties in de wereld verontrusten je. De vraag die bij je op kan komen is: Wat kan ik DOEN? Maar vaak kun je niet direct iets DOEN en is een andere vraag misschien van meer belang: Wie of wat kan ik ZIJN? Uiteindelijk begint verandering van binnen, in ieder van ons Zelf. Om te ontdekken wie je bent of wat je wilt ZIJN is zelfonderzoek nodig. Dit zelfonderzoek helpt je bij het ontwikkelen van je Zelfbewustzijn. Yoga is een weg van zelfonderzoek en kan je daar bij helpen.Heb je interesse om yoga (de verbinding met jeZelf) meer te verdiepen, dan nodig ik je uit voor een Yoga verdiepingssessie.

We beginnen met een lange yogales met meer uitleg over wat yoga voor jou kan betekenen. In die les kies je 1 yogahouding die je aanspreekt. Deze oefening doe je 30 dagen iedere dag (ca 5 tot 10 minuten per dag). Je houdt een logboekje bij waarin je kort beschrijft wat de houding voor je heeft gedaan die dag. Dit kan iedere oefening zijn, een balanshouding, een naar binnen gekeerde houding, een houding die je helpt om bijvoorbeeld het borstgebied te openen, een voor jou prettige of juist uitdagende houding. Vervolgens plan je een afspraak met mij (bij voorkeur aansluitend aan een wekelijkse les) en gaan we samen dieper in op jouw ervaring met de oefening en op jouw yoga beoefening/ zelfonderzoek en wat je nodig hebt. We bespreken en doen dan samen yoga oefeningen die op dit moment bij jou passen. De bijdrage voor de verdiepingsles (2,5 uur) en een privésessie (45 min )is 85 euro, incl thee met iets lekkers bij de verdiepingsles. Deze verdiepingssessie is bedoeld voor yogacursisten die al een tijdje yoga beoefenen. Aanmelden via mandyoga.loenen@gmail.com© www.mijn-eigen-website.nl (MandYogadesign)